Γλυκό φρουι ζελέ ρόδι σε ποτήρι
Είναι ένα γλυκό φαντασίας με υλικά που μας έχουν περισσέψει..ελαφρί και δροσερό σε γεύση.
Υλικα:
1 κουτί φρουι ζελέ ρόδι(μπορούμε να βάλουμε ότι γεύση θέλουμε)
1 συσκευασία έτοιμη κρέμα της Γιώτης με γεύση μιλφέιγ
1 συσκευασία Γκαρνι
600 ml γάλα
2 ποτήρια νερο(για το φρουι ζελέ)
Για την διακόσμηση θα χρειαστούμε:
ρόδι(προαιρετικά)
τριμμένη σοκολάτα
Εκτέλεση:
Αρχικά κάνουμε το ζελέ ρόδι όπως αναγραφή η συσκευασία στο πίσω μέρος.Όταν είναι έτοιμο κρατάμε στην άκρη τρεις κουταλιές από τον ζελέ γιατι θα το προσθέσουμε στην κρέμα μιλφέιγ.Το βάζουμε σε ποτήρια ή μπολάκια(δεν τα γεμίζουμε πολύ γιατί θα βάλουμε και τις κρέμες)και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.Στην συνέχεια ετοιμάζουμε την κρέμα με γεύση μιλφέιγ όπως αναγραφή η συσκευασία μόλις ειναι έτοιμη η κρέμα την ανακατεύουμε με το ζελέ που είχαμε κρατήσει μέχρι να ενωθούν,έπειτα κάνουμε και την σαντιγί όπως αναγράφουν οι οδηγίες της συσκευασίας.Όταν το ζελέ μας έχει παγώσει γεμίζουμε τα ποτήρια μας με την κρέμα μιλφέιγ σχεδόν ως την κορυφή του ποτηριού στην συνέχεια κάνουμε ροζέτες με την σαντιγί με την βοήθεια ενός κορνέ.Τέλος γαρνίρουμε με ρόδι και τριμμένη σοκολάτα.
Υλικα:
1 κουτί φρουι ζελέ ρόδι(μπορούμε να βάλουμε ότι γεύση θέλουμε)
1 συσκευασία έτοιμη κρέμα της Γιώτης με γεύση μιλφέιγ
1 συσκευασία Γκαρνι
600 ml γάλα
2 ποτήρια νερο(για το φρουι ζελέ)
Για την διακόσμηση θα χρειαστούμε:
ρόδι(προαιρετικά)
τριμμένη σοκολάτα
Εκτέλεση:
Αρχικά κάνουμε το ζελέ ρόδι όπως αναγραφή η συσκευασία στο πίσω μέρος.Όταν είναι έτοιμο κρατάμε στην άκρη τρεις κουταλιές από τον ζελέ γιατι θα το προσθέσουμε στην κρέμα μιλφέιγ.Το βάζουμε σε ποτήρια ή μπολάκια(δεν τα γεμίζουμε πολύ γιατί θα βάλουμε και τις κρέμες)και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.Στην συνέχεια ετοιμάζουμε την κρέμα με γεύση μιλφέιγ όπως αναγραφή η συσκευασία μόλις ειναι έτοιμη η κρέμα την ανακατεύουμε με το ζελέ που είχαμε κρατήσει μέχρι να ενωθούν,έπειτα κάνουμε και την σαντιγί όπως αναγράφουν οι οδηγίες της συσκευασίας.Όταν το ζελέ μας έχει παγώσει γεμίζουμε τα ποτήρια μας με την κρέμα μιλφέιγ σχεδόν ως την κορυφή του ποτηριού στην συνέχεια κάνουμε ροζέτες με την σαντιγί με την βοήθεια ενός κορνέ.Τέλος γαρνίρουμε με ρόδι και τριμμένη σοκολάτα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου