Τα εύκολα πτι-φουρ με μαρμελάδα
Προσθήκη λεζάντας |
Πρώτη δημοσίευση της mamalitsa.
Υλικά:
600γρ. αλεύρι φαρίνα
700γρ.μαργαρίνη
200γρ.άχνη ζάχαρη
160γρ.κορν-φλάουρ
4 βανίλιες σκόνη
1 μπέικιν πάουντερ
Για την διακόσμηση θα χρειαστούμε:
1 κούπα του τσαγιού μαρμελάδα ροδάκινο
250γρ. κουβερτούρα λιωμένη
τρούφα (προαιρετικά)
καρύδα τριμμένη (προαιρετικά)
Σε ένα μπολ χτυπάτε την μαργαρίνη και την ζάχαρη άχνη μαζί μέχρι να αφρατέψουν.Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα στερεά υλικά.Ενώνουμε τα δυο μείγματα και αναδεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.Έπειτα βάζουμε την ζύμη μας σε κορνέ και κάνουμε ότι σχήμα θέλουμε.Βάζουμε λαδόκολλα σε μεγάλα ταψιά.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 C για 20-25 λεπτά περίπου.Όταν κρυώσουν τα γεμίζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ανα δύο και στην συνέχεια τα βουτάμε μέχρι την μέση στην λιωμένη σοκολάτα.Τέλος τα πασπαλίζουμε με τρούφα η καρύδα τριμμένη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου